Autor: 021.rs

Novi Sad
31.03.2023.
14:34 > 14:40
Nekoliko novosadskih odbora opozicionih stranaka iznelo je niz tvrdnji o poslovanju Radio-televizije Vojvodine, poručujući da malom gledanošću RTV ne ispunjava funkciju javnog servisa.
  • Kru

    31.03.2023 23:22
    Kom
    RTV nije samo televizija. Postoji Radio Novi Sad, koji je daleko kvalitetniji i ozbiljniji...osim vesti, koje su stranačka hronika.
  • Ana

    31.03.2023 22:02
    Milion voditelja
    Povremeno upalim RTV, najcesce jutarnji program igrom slucaja i secam se soka kad sam videla koliko voditelja ima samo ta jedna emisija. Od pomedeljka do petka svaki dan novi ljudi. Cemu to? Ako je takva situacija ispred kamera koliko li je njih iza?
  • Singer

    31.03.2023 21:27
    70+
    Kad prebacimo na kanal RTV i vidim sliku u običnoj rezoluciji a ne u Ful HD đabe nova zgrada kad vam je tehnika 0 i ko da gleda takav program kad na manjim televizijama programi se emituju u Ful HD,da nepricam o ostalim budalaštinama koje se emituju a o voditeljima bolje da nepricam jutarnji program katastrofa prelistavanje štampe Dnevnik i Novosti gde su Danas Kurir Politika Nova i t d
  • Bumbar

    31.03.2023 19:57
    b
    Tuga i žalost šta politika uradl sve uništl! 1974 sam se zaposlila u RTV do penzije smatrala sam je svojom kućom! Čitam za čega sve idu pare i ne verujem! Čerupajte!
  • Ludilo

    31.03.2023 17:41
    Rtv
    Ja mislim da ja mogu biti direktor. Zavrsila sam osnovnu skolu prosek 2,33 za 3 godine srednju skolu a fakultet za 2godine vokabular mi je "jaoj onda, stvarno, da po po pogledamo, a jel sam lepa"
  • TV Vojvodina

    31.03.2023 17:35
    ???
    zašto direktor mora biti stranački? To je javni servis za sve. Prako Dunava nema ( slučajno) ni signala,niti je kod kablovskih provajdera. Uništili ste jednu dobru tv sa puno interesantnih emisija ( 5kazanje,prijatelji za uvek,interesantne serije" Vere i zavere"...) Kulturni program je interesantan,a koga još zanima kultura? Jel informativni program mora da bude pod ingerencijom vlasti? Očito neko želi da ugasi TV Vojvodinu.
  • Tommy gun

    31.03.2023 17:05
    Mora da postioji
    Bez obzira na malu gledanost, jedino RTV emituje program na jezicima etniičkih zajednica koje žive na teritoriji Vojvodiine. Zakonske, a pogotovo civilizacijske, norme se time zadovoljavaju. Mehanizam i kvalitet su druga stvar i pitanja za tužilaštva, REM, i organizacije koje se bave monitoringom obaveza, prava i vrednosti.
  • Sukob interesa

    31.03.2023 15:18
    Pored one zgradurine i svega u njoj ,Skorpion prihoduje 3 mil eura,kao da to ne moze RTV da uradi u svojoj produkciji...Teski sukob interesa i nelojalna konkurencija.To su nerealno velike cifre ,te produkcije ne kostaju ni blizu toliko.Nije u redu da neko ko je registrovan za takve delatnosti i placa porez za to biva uskracen od likova koji vec primaju platu za to.Otimacina kao i svuda .Pola zaposlenih tonaca i montazera imaju svoje privatne studije i samo prebacuju poslove kod sebe,dok ovi na visim funkcijama samo skidaju kajmak.Nema tu posla ozbiljnog,jedino su troskovi ozbiljni.
  • Vojvođanin

    31.03.2023 14:57
    Iz Bačke
    Na žalost, dok god se bude gledalo da direktor bude strogo po partijskoj liniji neće valjati. RTV je imala kvalitetan program i radila u interesu građana, realno prikazivajući servisne informacije i ostalo a danas je na žalost pod uticajem zna se čijim. Mi bi trebali da se otrgnemo od centralističkog uticaja koji je izašao iz okvira našeg prostora i gde sve naše pare završavaju. Dok god to ne bude bilo, neće valjati.
  • Pera

    31.03.2023 14:47
    Uskoro ce RTV imati vise radnika nego gledalaca, obzirom na kvalitet programa. Proslo je vreme kada smo gledali novosadske razglednice i jutarnji program. Nemam stomak da gledam program na koji mi je prva asocijacija "bljuvotina".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna